Voor de lekkere trek in een kwaliteitssnackSnelle bediening van een enthousiast teamBestel online

De Betuwe

Het pittoreske dorp Kesteren bevindt zich in de Betuwe, een prachtige streek in de provincie Gelderland. Dit gebied leent zich uitstekend voor wonderlijke wandelingen en fraaie fietstochten. Je geniet van de vruchtbare omgeving waar je bovendien volledig tot rust komt. De Betuwe staat bekend om zijn grootschalige tuinbouw, waaronder vooral de fruitteelt. En fruit vind je in Kesteren veelvuldig terug in de vorm van onder andere appels, peren, kersen en pruimen.

Het Vonnis

In ons pand werd vroeger recht gesproken door de ambtman. Het is dan ook niet vreemd dat ons cafetaria haar naam heeft ontleend aan dit karakteristieke gebouw.

Ons assortiment biedt voor ieder wat wils; van smakelijke snacks tot meesterlijke menu's. En dat zeven dagen per week.
Het Vonnis
Kom binnen

Kom binnen

Bij ons eet je gezellig met een klein of groot gezelschap. Er zijn voldoende zitplaatsen in ons sfeervolle cafetaria. Onze vriendelijke, snelle bediening en uitstekende, persoonlijke service, krijg je er gratis bij.

We beschikken bovendien over een ruime parkeergelegenheid.Wacht, er is meer

We zijn van vele markten thuis, waarbij kwaliteit vanzelfsprekend op de eerste plaats staat. Zoals je van ons gewend bent. Wist je dat je bij ons eenvoudig online kunt bestellen? Kijk, klik en klaar. Ook de spaarders kunnen bij ons terecht. Spaar voor gratis contante korting . Vraag naar onze spaarpas.

En wist je dat we beschikken over het keurmerk Verantwoord Frituren?
Meer informatie over dit keurmerk lees je op friturenindehoreca.nl.

Wandelen en fietsen

Jaarlijks trekt de Betuwe veel mensen voor een wandeling of fietstocht in deze prachtige streek.

Zo zijn er routekaarten beschikbaar, zodat je alle bezienswaardigheden tegenkomt en niets mist. Je gaat volledig op in deze omgeving en maakt de mooiste foto's en video's.
Het Vonnis
Ons terras

Ons terras

Na een plezierige dag in de Betuwe geniet je bij mooi weer nog even na op ons fraaie terras. Ook hier hebben we voldoende zitplaatsen en is het in de zomermaanden goed toeven voor jong en oud. Uiteraard onder genot van een hapje, een drankje en een lekker ijsje.
Eet smakelijk

Eet smakelijk

We nodigen je graag uit bij Cafetaria Het Vonnis. Neem alvast een kijkje op onze kaart en bestel direct.

Bestel online